Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (2024)

Stichting Ateliers Tilburg

211 volgers

  • Deze bijdrage melden

Word jij onze nieuwe collega? ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ป๐Ÿšง Wij zijn op zoek naar een officemedewerker! Heb je een vlotte pen, zie jij werk als wij het nog niet zien en ben je administratief sterk? Dan zoeken wij jou! Je beheert de algemene mailbox, schrijft secuur brieven en mailtjes naar in- en externen, stelt in een handomdraai een contract op en verwerkt mutaties in de administratie. De agendaโ€™s (voor bijvoorbeeld cursuslokalen, expo- en projectruimtes) up-to-date houden is voor jou gesneden koek en ook het archiveren van stukken is jou niet vreemd โœ‰๏ธโœจ.Ga jij direct 'aan' na het lezen van deze vacature? Lees de gehele tekst onder het kopje 'nieuws' op onze website: https://lnkd.in/eTHSNHGe #vacature #officemedewerker

  • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (2)

12

Interessant Commentaar

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

Meer relevante bijdragen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    ๐Ÿ“ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ: medewerker in- en externe communicatie & PR ๐Ÿ“Ben jij op zoek naar een baan waarin je alle facetten van communicatie en pr voor je rekening neemt? Draai jij je hand niet om voor socials, persberichten en grafisch werk en zet je anderen graag op het podium? Dan zoeken wij jou!Voor zowel Stichting Ateliers TilburgalsDe Nachtzusterzijn wij op zoek naar iemand met een vlotte pen, grafische skills & een flinke bult enthousiasme ๐ŸŒ‹. Je leest de volledige vacature hier:

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    ๐ŸŸจ ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—ฎ๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑMartijn Neggersschreef voorStichting Ateliers Tilburgeen brief aan vastgoedeigenaren in de binnenstad van Tilburg. Een brief met een oproep, een ode aan onze stad, aan haar kunstenaars en initiatieven. Wij gaan er niet meer woorden aan vuil maken, dat moet je een schrijver als Neggers laten doen.Lees de brief hier ๐Ÿ‘‰ & vind de volledige versie via onze website https://lnkd.in/ey8YjbGK.

    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (7)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (8)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (9)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (10)
    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    ๐Ÿก ๐ƒ๐ž ๐ƒ๐ซ๐ข๐ž ๐Œ๐ฎ๐ฌ๐ค๐ž๐ญ๐ข๐ž๐ซ๐ฌ ๐ŸกWe hebben een mooi pand op een bijzondere locatie op het oog! Om te zien of jij dat ook vindt, plaatsen we deze advertentie. Wacht dus nog even met het inpakken van je verhuisdozen ๐Ÿ“ฆ, want we willen graag eerst inventariseren of jij met ons meewilt naar Hulten.๐Ÿ‘‰ met acht ateliers๐Ÿ‘‰ de ruimtes variรซren van 11m2 tot 70m2๐Ÿ‘‰ de prijzen variรซren van โ‚ฌ104,50 tot โ‚ฌ665,00Lees meer over de voorwaarden en de omgeving in de advertentie op www.atelierstilburg.nl. We verzamelen de reacties tot 3 juli๐Ÿ—ƒ.

    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (15)

    2

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    ๐—”๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ง๐—ถ๐—น๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ!Ben jij op zoek naar woonruimte en wil je tevens als (beginnend) professional een artistieke & sociale bijdrage leveren aan Tilburg Noord? Dan is dit een unieke kans ๐Ÿ’ก:WonenBreburg biedt in samenwerking met Ateliers Tilburg vier ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป aan. Je vindt deze aan de Componistenlaan in de wijk Stokhasselt in Tilburg Noord. Deze atelierwoningen worden voor een lage huurprijs aangeboden. De voorwaarde is dat je als kunstenaar ook een artistieke bijdrage levert aan het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid in de buurt. De units worden momenteel geplaatst, hier wat fotoโ€™s โ€˜under constructionโ€™.๐™’๐™–๐™ฉ ๐™—๐™ž๐™š๐™™๐™ฉ ๐™’๐™ค๐™ฃ๐™š๐™ฃ๐˜ฝ๐™ง๐™š๐™—๐™ช๐™ง๐™œ?- Een nieuwbouw woonruimte van circa 24m2- Een gezamenlijk atelier van 51m2 dat je deelt met andere kunstenaars en buurtbewoners- Zicht op een huurcontract van 5 jaar- Een aantrekkelijke huurprijs van circa โ‚ฌ300,- per maandBen jij een kunstenaar onder de 28 jaar en afkomstig uit of woonachtig in Tilburg? En zet jij je graag in voor sociale leefbaarheid in de dynamische wijk Stokhasselt? We nodigen je van harte uit te reageren via https://lnkd.in/eqF2vYUc ๐Ÿ“จ. Je vindt ook een link in onze bio.Je kunt je tot eind april inschrijven voor deze atelierwoningen.

    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (18)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (19)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (20)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (21)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (22)

      +1

    11

    1 commentaar

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    ๐ŸŒฑOpen call: residentie bij Allemans๐ŸŒฑ4 maanden werken tussen de ijsvogels, knotwilgen en het groen? Dat kan dit najaar bij Allemans in Moerenburg! We bieden je graag een podium op deze prachtige plek. De werkperiode sluit je af met een expositie. Allemans wil talenten die een extra kans verdienen een fijne ruimte en faciliteiten bieden. Professionals, lokale ondernemers en buurtbewoners worden met elkaar in contact gebracht. Abd Abdelkader Abd Alwahed, Djennรฉ Fila, Claudia den Boer, Microbakkerij Deesem en Studio JAHE gingen je voor en raakten tijdens deze residentie allemaal op hun eigen manier verknocht aan de plek en de omgeving. ๐—ช๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ๐˜/๐—บ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฑ๐—ผ๐—ฝ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ:ยทEen kandidaat waarvoor deze residentie als geroepen komt. Ben je net afgestudeerd, zoek je tijdelijk een grote ruimte of wil je nรบ dat project starten dat al even op de plank ligt?ยทEen Brabantse kunstenaar, bij voorkeur woonachtig in Tilburg of omgevingยทEen kunstenaar die verwantschap voelt met deze groene plek en/of de missie van AllemansยทAlle disciplines zijn welkom, bedenk dat je werk dient te passen binnen de mogelijkheden van de plek. Mail ons gerust bij vragen!๐—ช๐—ฎ๐˜๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ถ๐—ท?ยทEen werkperiode van 4 maandenยทGratis gebruik van de ruimteยท(Organisatorische) ondersteuningยทEen podium via onze kanalenยทEen inspirerend netwerkKijk voor praktische zaken, de aanmeldingsprocedure en meer informatie ophttps://lnkd.in/ey8YjbGK. Hier kun je vรณรณr 15 juni jouw aanmelding insturen.

    Nieuws - Ateliers Tilburg atelierstilburg.nl

    19

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    ๐Ÿ  Atelierwoningen in Noord ยท WonenBreburg ๐Ÿ Ben jij op zoek naar woonruimte en wil je tevens als (beginnend) professional een artistieke & sociale bijdrage leveren aan Tilburg Noord? Dan is dit een unieke kans:WonenBreburg biedt in samenwerking met Ateliers Tilburg vier ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป aan! Je vindt deze aan de Componistenlaan in de wijk Stokhasselt in Tilburg Noord. Deze atelierwoningen worden voor een lage huurprijs aangeboden voor een periode van 5 jaar. De voorwaarde is dat je als kunstenaar ook een artistieke bijdrage levert aan het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid in de buurt. Wat biedt WonenBreburg? ๐Ÿ’กยท Een nieuwbouw woonruimte van 24 m2ยท Een gezamenlijk atelier van 51 m2 dat je deelt met andere kunstenaars en buurtbewoners, waar jij twee dagdelen gebruik van mag makenยทZicht op een huurcontract van 5 jaarยท Een aantrekkelijke huurprijs van circa โ‚ฌ300 per maandBen jij een kunstenaar onder 28 jaar en afkomstig uit of woonachtig in Tilburg? En zet jij je graag in voor sociale leefbaarheid in de dynamische wijk Stokhasselt? Lees dan alle features, eisen en bijzonderheden in het volledige profiel op de website goed door. Kun je alle boxjes afvinken? Dan zien we jouw reactie graag verschijnen. https://lnkd.in/e7-fanAg

    Atelierwoningen in Noord Archieven - Ateliers Tilburg atelierstilburg.nl

    7

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    โš™๏ธ Vacature ยท Ateliers Tilburg is op zoek naar een ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ โš™๏ธBen jij op zoek naar een baan als beheerder in Tilburg? Heb je veel ervaring, twee gouden handen en ben je communicatief sterk? Dan zoeken wij jou! De werkzaamheden bestaan uit dagelijks beheer en onderhoud aan onze panden. Om die reden zijn we op zoek naar iemand die all-round inzetbaar is, denk aan: schilderwerk, sloten vervangen, loodgieterswerk en kleine reparaties. Je gaat doelgericht te werk en zet in de overige uurtjes de puntjes op de i. Dat betekent dat je ook goed kunt plannen en prioriteit kunt bepalen ๐Ÿชœ.We kunnen niet wachten op jouw komst! Lees de volledige vacature op https://lnkd.in/ey8YjbGKFotografie door Justin Stokkerman

    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (33)

    7

    1 commentaar

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    ResidentieAllemans xStudio JahexAteliers Tilburg๐ŸŒณ๐ŸŽž๏ธJanne Hendriks en Kenny Jacobs van Studio Jahe vertellen over hun werkperiode bij Stichting Allemans. Vorig jaar werden zij geselecteerd naar aanleiding van onze open call. Een echte โ€˜match made in heavenโ€™, aangezien de betoverende schuur van Allemans is gemaakt en omringt door daar waar zij mee werken: hout.Thuur Kurverskwam langs en maakte deze โœจschitterendeโœจ short doc.Kijk hier de complete video (incl. interview).๐˜“๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต, ๐˜ด๐˜ฐ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜บ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต!

    Short Doc Studio Jahe x Allemans x Ateliers Tilburg

    https://www.youtube.com/

    8

    3 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Stichting Ateliers Tilburg

    211 volgers

    • Deze bijdrage melden

    โ˜•๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง ๐—–๐—ต๐—ฒ๐—ฐ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆโ˜•Ben jij op zoek naar een gedeeld atelier? Waar ideeรซn over de tafel vliegen en je ook als zelfstandig kunstenaar of ondernemer een werkplek deelt? Let's go.- Aan de Veldhovenring in Tilburg, vlak achter de Spoorzone- In een fijne omgeving geleefd door verschillende disciplines zoals grafisch ontwerp, film en fotografie- Je deelt het pand met 12 andere werkruimtes- Een ingerichte werkplek met bureauโ€™s en bureaustoelen- Ideaal voor startersZie jij jezelf hier wel zitten? Lees alle voorwaarden via: https://lnkd.in/eyPZZ7n6. We zien je reactie graag in onze inbox!๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฅ.

    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (40)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (41)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (42)
    • Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (43)

    2

    1 commentaar

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (45)

Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (46)

211 volgers

Profiel weergeven

Volgen
Stichting Ateliers Tilburg op LinkedIn: #vacature #officemedewerker (2024)
Top Articles
27 Fantastic Things to do in Lynchburg, Virginia - Happy To Be Virginia
23 Best Things to Do in Lynchburg, VA - Virginia Vacation Guide
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Shs Games 1V1 Lol
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
fltimes.com | Finger Lakes Times
Detroit Lions 50 50
18443168434
Newgate Honda
Zรผrich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Grace Caroline Deepfake
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Pizza Hut In Dinuba
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Free Online Games on CrazyGames | Play Now!
Sizewise Stat Login
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Jet Ski Rental Conneaut Lake Pa
Unforeseen Drama: The Tower of Terrorโ€™s Mysterious Closure at Walt Disney World
Ups Print Store Near Me
C&T Wok Menu - Morrisville, NC Restaurant
How Taraswrld Leaks Exposed the Dark Side of TikTok Fame
University Of Michigan Paging System
Dashboard Unt
Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
Speechwire Login
Healthy Kaiserpermanente Org Sign On
Restored Republic
3473372961
Craigslist Gigs Norfolk
Moxfield Deck Builder
Senior Houses For Sale Near Me
D3 Boards
Jail View Sumter
Nancy Pazelt Obituary
Birmingham City Schools Clever Login
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 5833

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.